tisdag 8 maj 2012

Svenska Politiker SmygPIRATER?

Enligt dom senaste nyheterna så går dom flesta svenska ungdomspartier imot vad som anses rätt och öppnar upp för en väldigt trevlig framtid när 40 och 50 talisterna försvinner ur politiken..

Den framtiden ser ut att tillåta att man får ta och låna av varandra utan att fråga.. bra eller dåligt?

Själv så tycker jag det bådar gott då en värld där man alla arbetar mot ett bättre liv och ingen går hungrig det är något värt att kämpa för så jag säger "Bra gjort sveriges ungdomselit bland politik.. visa vart skåpet ska stå och sätt lite fart på denna pirats hjärta om att vi går mot ljusare tider.."

Just nu kommer min nästa röst ligga hos Vänstern just för att dom står på sig mest och tycker detta är bra för framtiden dock så anser MUF att det också är ok men Moderaterna har haft sitt roliga nu och det är dags att sluta salta lönerna med lyckade privatiseringar snart har staten inget kvar så sluta sälja sånt som genererar vinst och börja rycka upp er.. dags för en röd regering till nästa val..

Saknar dock att Piratpartiet inte finns att tillgå nu när dom får medhåll från ungdomspartierna så vore det perfekt att nyttja den vind som dom blåser på det fina piratskeppet...

Fortsätt kämpa mot den perfekta världen.. ni har min röst..

Artikel skapat efter lyssnat på p3 nyheter:
sverigesradio.se/sveriges-unga-smygpirater

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar